Allmänna regler

Grand Ocean säljer seriealster via internet till företag och offentlig förvaltning i Sverige. Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen.

Priserna på våra varor anges i svenska kronor (SEK). Angivet pris exkluderar moms. Momsen är 6% för alla album och böcker. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i nätbutiken utan föregående avisering. De priser som gällde vid beställningstillfället gäller.

För att handla hos oss måste du ange alla uppgifter vi behöver för att upprätta dig som B2B-kund (se länken "Köpvillkor"). Varje gång du lägger en ny beställning måste du kontrollera att angivna adressuppgifter är aktuella.

Lagd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att namn, företagsnamn och organisationsnummer registreras i vårt kundregister.

Grand Ocean lagrar dina företags- och adressuppgifter och andra kontaktuppgifter. Dessutom lagras uppgifter om inköp, sammanlagt orderbelopp och artikelantal. Uppgifterna används av Grand Ocean för fullgörande av såväl våra som kundens rättigheter och förpliktelser, och för att utgöra underlag för information (nyhetsbrev o. dyl.).

Information med stöd av uppgifterna i registret kan överföras till dig via e-post endast av Grand Ocean. Uppgifterna lämnas aldrig ut till andra till andra företag, vare sig för marknadsföring eller i annat syfte.